We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Bij snelle afhandeling valt er over de prijs te praten ruimte gebrek

Felicity Flick (Fenna) is een super leuke toekomstige spring of eventing pony Ze is 1.56m dus mooi bovenin de maat. Ze is geboren in 2017 en het is een merrie. Ze heeft bij ons mee gelopen met een trainingskamp. Toen ze bij ons kwam was ze basis gereden en ze loopt nu, naast 1 vaste ruiter ook wat mee in de lessen en met buitenritten maar we merken dat zij het niet fijn vind om verschillende ruiters op haar rug te hebben. Ze doet alles braaf maar je merkt dat ze onzeker wordt in de mond. Daarom zoek ik toch een huisje waar ze 1 of 2 vaste ruiters krijgt. Ze gaat mee veel plezier mee naar het bos. Ze vind het leuk om te springen en te crossen, ja ze heeft hier nog begeleiding in nodig maar met een goede ruiter springt ze alles. Dressuur heeft ze wat meer tijd nodig, het vertrouwen in de hand en dat ze kan ontspannen, de 3 basis gangen zitten erop. Ze is vorige week bij de tandarts geweest en deze week bij de osteopaat. In de wei is ze onderdanig
Keuren mag uiteraard. Kosten koper
Filmpje allround: youtu.be/wfBTODbzY8U Graag bellen 0654211354 voor meer informatie of een afspraak. Op berichten reageer ik niet.

Stamboom

Vader Sans Frontieres
Vader van vader Hernando
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.