We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na 5 jaar ontzettend veel succes en plezier te hebben gehad verkoop ik mijn gouden pony No Limit SW. No Limit is als allround pony goedgekeurd als dekhengst bij het NRPS sinds 2019.

No limit stamt af uit een hele goede springlijn zijn opa is de bekende springhengst Meonbury Peter Rabbit.

No Limit is M2 geklasseerd tussen de paarden en word momenteel getraind op Z2 niveau. Ook in het springen gaat hij voor het uiterste hierin is hij op L niveau geklasseerd. 

No Limit wil altijd wel voor je werken en heeft een looplust van 100%. Hij is makkelijk in de hals/hoofd houding en licht in de mond. Hij heeft 3 zeer goede gangen waarbij de draf het meest uitdrukt met veel kracht en afdruk. No Limit heeft ook veel wedstrijd ervaring zowel in het dressuur als in het springen. In de dressuur scoorden we vaak dik boven de 70%. We zijn 2 x Kampioen geworden (B dressuur en M1 dressuur). I.v.m de corona en de leeftijd van de amazone hebben wij niet meer kampioenschappen kunnen rijden. In het springen was hij altijd foutloos, maar hier lagen de ambities van de ruiter niet.

No Limit is braaf bij de hoefsmid en heeft verder geen stalgebreken.

Hij is niet geschikt voor een beginner, dit omdat hij nog wel hengst is. Ik zoek dan ook het liefst iemand met rijervaring. Als hij goede begeleiding krijgt is hij als hengst goed handelbaar. Hij wordt alleen verkocht naar een 5 sterren huisje + een goede match, de prijs is bespreekbaar!!! Het gaat ons om een goed plekje. 

Hij is in 2019 röntgenologisch en klinische goedgekeurd. Opnieuw laten keuren k.k.

Alleen bij serieuze interesse filmpje en verdere info op aanvraag! 0640134853

Stamboom

Vader Nightfever II
Vader van vader Night-Star III
v.v.v. Nalet ox
m.v.v. Mona
Moeder van vader Domina
v.m.v. Domingo
m.m.v. Nontesse
Moeder Chantal
Vader van moeder Meonbury Peter Rabbit
v.v.m. Peveril Peterborough
m.v.m. Merrie May Rose
Moeder van moeder Priscilla
v.m.m. Anydale Nico
m.m.m. Eibergs Nathalie