We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden i.v.m. inkrimping/ aanwas:  

Hannoveraans gefokte jaarling van de hengst Wilfred x Casco Boy  x Kastello. 
Dit veulen werd niet voor niets onderscheiden met een gouden medaille uitgereikt door de inspecteurs van het Hannoveraner Verband en blinkt uit in uitstraling, model en bewegingen!

Zijn moeder Cascatello heeft in haar pedigree louter klinkende hengstennamen als Casco, Lucky Boy, Kastello, Concorde, Animo en Abgar xx. Hengsten die zich bewezen als sportpaard.  

Broer Wanadoo is recent als investeringsbelofte aangekocht door Ashford Farm & Cian O' Connor na zijn fantastische prestaties als 5- jarige. 

Zijn vader, hengst Wilfred is de zoon van twee ouders van absoluut topniveau. De welbekende Guidam en moeder Suhreste oert bij het KWPN de predicaten Keur en Sport, hetgeen staat voor de combinatie van een uitstekend exterieur, bewegingen en springkwaliteit met een ver bovengemiddelde sportcarrière. Onder haar sportnaam Nuhreste bracht ze het onder Carolin Zell tot meer dan 100 Plazierungen op M- en S-niveauwww.staldepluum.nl
info@staldepluum.nl
0031 645624666

Stamboom

Vader Wilfred
Vader van vader Guidam
v.v.v. Quidam de Revel
m.v.v. Fougere
Moeder van vader Suhreste
v.m.v. Nolisco
m.m.v. Nuhreste
Moeder Cascatello
Vader van moeder Casco Boy
v.v.m. Casco
m.v.m. Beauty
Moeder van moeder Ortello
v.m.m. Kastello
m.m.m. Karanrava