We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mirthe is een stamboek merrie geboren in 2015 Ze heeft een heel lief, rustig karakter maar met een klein beetje een eigen willetje. Ze komt graag langs om een knuffeltje te halen. Ze heeft jaren op een kinderboerderij gestaan en is daardoor ook super rustig in de omgang met kinderen.
Ze is beleerd en kan zo onder het zadel.
Ze heeft in mei 2022 haar eerste veulen gekregen en is nu weer drachtig van hengst Modem Gedekt op 27 augustus 2022.

Danny is een hengstveulen geboren op 20 mei 2022. Vader is Douglas. Hij heeft in september meegelopen op de veulenkeuring en daarbij een 1ste prijs behaald.
Hij is erg nieuwsgierig en komt ook snel naar je toe. Ook hij is al veel gewend met kinderen, er word hier regelmatig met hem rondgelopen tussen de bezoekers.

Danny wordt het liefst samen met moeder gekocht. Mocht er apart interesse in hem zijn dan kan er in overleg ook gekozen worden om hem apart te kopen. De nieuwe eigenaar moet in bezit zijn van ubn of deze aan willen vragen. Heeft u interesse of vragen stuur gerust een berichtje. Handelaren hoeven niet te reageren

Stamboom

Vader Modem
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Mirre
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.