We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Uitzonderlijk mooie bonte merrie aangeboden.
Ogene is een merrie van 3,5 jaar en is bij ons geboren.
Haar schofthoogte op dit moment meet 162. 

Er wordt alleen gereageerd op e mails met oprechte interesse. Onze merrie wordt niet verkocht aan handelaren, wij zoeken een blijvend thuis voor haar. 

Ze is dagelijks in de hand, zowel naar de paddock als de wei en staat dan samen met andere paarden. Ogene is gewend aan alle geluiden op de boerderij. Ogene heeft mooi strak beenwerk en drie co rrecte gangen. Altijd op tijd ontwormt, gevaccineerd en naar de smid geweest. 

Moeder Zaphiera voert het welbekende springbloed van Libero H aan. Welbekend onder Jos Lansink. Libero H is een topvererver in de top van de springpaarden. Van vaderskant is Ceasar ter Linden een echte allrounder. De kwaliteit van Ogene is heel breed te benoemen: Hunter prospect, dressuur en springen zou perfect bij haar passen. Zelfs het mennen sluiten wij niet uit. Uiteraard kan ze ook voor het fokken ingezet worden. D-OC Predikaat aanwezig. Ceasar Ter Linden heeft met King (Puriose) en Olympic Ferro (Olympiade paard) en Samber drie enorm veelzijdige stempelhengsten in zijn bloedlijn. 

Ogene is in juni röntgenologisch gekeurd. Daaruit kwam links achter OCD. Deze is verwijderd en ze is daarvan geheel hersteld. Nu dus geheel goedgekeurd op de röntgen incl hals en rug. 
Alle keuringen toegestaan kosten koper.

Ogene wordt momenteel beleerd naar mate deze training vordert zal de prijs stijgen. 

Stamboom

Vader Ceasar
Vader van vader King
v.v.v. Purioso
Keur
m.v.v. Wanda
Keur Preferent Prestatie
Moeder van vader Lianne
Ster
v.m.v. Ferro
Preferent
m.m.v. Cindy
Moeder Zaphiera
Vader van moeder Niagara
v.v.m. Libero H
Preferent
m.v.m. Jodessa
Preferent Prestatie
Moeder van moeder Jade
v.m.m. Derrick
m.m.m. Catinga