We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Na veel wikken en wegen zoek ik voor mijn beste vriend een 5 ⭐️ huisje.
Ik wil zelf verder in de sport komen, en ik merk dat ik Joris hier niet gelukkig mee maak. Vandaar dat ik ook iemand zoek die recreatief rijd en geen hoge ambities heeft voor de sport. Joris is een ruin van 11 jaar. T is een echte haflinger maar als je hem eenmaal hebt gaat ie voor je door t vuur. Hij heeft variatie nodig anders raakt hij verveeld. Het bos en het strand vind hij geweldig, maar ook springen en een dressuurmatig rondje door de bak blijft hij leuk vinden, zo lang er qua dressuur niet te veel druk op komt voor hem.  Hij is L1+5 paarden. Het is een echte clown die mij elke dag weer aan het lachen maakt met zijn acties, maar ook heb je veel geduld nodig bij hem.
Hij heeft geen stalgebreken, loopt zo de trailer op en is braaf op onbekend terrein. Ook vind hij makkelijk zijn plekje in een kudde en is erg sociaal en nooit gemeen.
Hij is naar mensen eenkenning en is dan ook niet geschikt als gezinspony. Hij functioneert het beste met 1 vaste ruiter. Geen beginners/kinderpony en ook niet voor een onzekere ruiter.
Hij gaat alleen weg als het voor mij goed voelt en er zit hier ook absoluut geen haast achter.
In maart 2020 is hij klinisch goed gekeurd.
Keuren mag, kosten koper.
Manege’s & handelaren hoeven niet te reageren.

Stamboom

Vader Anthony van de Wortel
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.