We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

supermooie C pony te koop, springt makkelijk 1 m (CM) en loopt supermooi rond in dressuur, hij loopt momenteel een dressuurproefje in cb en zou makkelijk al hoger lopen, maar onze dochter is vooral een springamazone. deze pony is echt een plaatje waarmee je kan shinen in de ring en waar je sowieso prijzen mee naar huis neemt en veel plezier aan hebt en waar je als ruitertje nog veel kan van bijleren.
Feiko is een vlotte pony, hij springt super graag en wil altijd naar de overkant, hij is in het springen niet voor echte beginners omdat hij vlot gaat in het parcours, springt alles, hij stopt werkelijk nooit! pony is net 4 de geworden op het Nationaal ponytornooi in Bassevelde. hij is een pony waar een gevorderd ruitertje direct mee op wedstrijd kan, hij gaat ook super makkelijk op trailer of vrachtwagen, laat kei flink zijn hoefjes kappen bij de hoefsmid, laat heel flink elk jaar zijn tandjes nakijken, ontwormen, inenten, hij gaat graag mee op wandeling,laat zich flink scheren in de winter, hij kan bij andere paarden in de wei. het is een echte flodderpony waar je echt veel vriendschap van krijgt. onze dochter rijd hem thuis zelfs zonder zadel en hoofdstel, enkel met halster, zelfs springen. Feiko staat helemaal niet graag alleen dus we zoeken voor hem een vijf-sterrenhuisje waar hij vriendjes heeft, hij word enkel verkocht omdat onze dochter er jammer genoeg te groot voor geworden is. pony word niet verkocht aan handelaars, een goede thuis is heel belangrijk voor ons. pony mag weg met zadel, hoofdstel, beschermers, dekens erbij

Stamboom

Vader Luciano
Vader van vader Rotherwood State Occasion
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Cottrel Lucinda
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Den Bramel's Fleurie
Vader van moeder Den Bramel'S Rio
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Den Bramel's Frauke
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Nationaal ponytornooi LRV 2022 CM 4