We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

TE KOOP  

De ALLERLEUKSTE kinderpony.

Pim is een 4 jarige palomino/creme kleurige ruin.
Pim is 1.33m groot, nog door zijn jeugdige leeftijd wat rank gebouwd.

Pim is echt een kinderpony, hij geniet van alle aandacht dat hij krijgt en is erg mensgericht. Een pony die nooit chagrijnig is, een pony die graag je aandacht wilt, een clowntje. Tussen de andere paarden is pim sociaal. Soms iets te sociaal want pim vind iedereen leuk. Zelfs als ze hem niet leuk vind, dan doet pim gewoon zijn ding.

Pim loopt momenteel ook in enkele manege lesjes mee om ervaring met kinderen op te doen nadat hij goed maar rustig ingereden is. Door zijn leeftijd is pim nog niet geschikt voor de allerjongste maar voor een ruitertje die de gangen goed beheerst prima te rijden. (Of prima op te groeien met een hele jeugdige ruiter als papa en/of mama ook ervaring hebben) zie een van de filmpjes
Pim is natuurlijk pas 4 jaar dus er valt nog genoeg aan hem te leren.
Pim is ook verkeersmak en daarnaast ook in zijn eentje fijn te rijden zowel in de bak als het bos. In het bos vind hij het met een groep gezellig maar in zijn eentje kan hij het nog in het begin een beetje spannend vinden. Eenmaal in het bos is hij ontzettend braaf. Bruggetjes, viaducten het maakt hem niet zoveel uit. En als hij twijfelt is hij makkelijk gerust te stellen. Misschien dat voor de kar hem niet zou misstaan maar daar hebben wij hem niet in beleerd.
Pim zal zeker een eye catcher zijn in de dressuur ring. Hij is een chique verschijning. Hij is geen spring talent maar kan met de juiste combinatie wel een leuk parcourtje springen.
Pim heeft ook prachtige lange manen. Daarmee word hij gelijk een sprookjes pony… Maar vind je een sportcoupe beter? Dan laten we dat aan jou over..

Pim heeft ook stamboekpapier. Zijn ouders komen uit Engeland (weston bloedlijn).
Maar pim is wel in Nederland geboren. Feerwerdhoeve.
Pim heet officieel Feerweerder Lord Shawn.. maar zeg nou zelf Pim is toch veel leuker.
Zijn vader is: Cadlanvalley Landlord (Palomino)
Zijn moeder ster merrie: Bronheulog Sarah Jane (Creme)  

WE zoeken voor Pim een super goed tehuis. Waar hij vooral veel aandacht krijgt. Pim houd van mensen en houd van andere paarden. Dat hij dus niet alleen komt te staan is een must. Handelaren hoeven niet te reageren want we gunnen Pim echt een goed tehuis met zijn eigen ruitertje of eigenaar.

Dit is echt een top pony voor een geweldig ruitertje (of wellicht een menner) die van hem kan genieten.    

Vraagprijs:  6000 euro

Stamboom

Vader Cadlanvalley Landlord
Vader van vader boston bonaparte
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader CADLANVALLEY PAINTED LADY
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Bronheulog Sarah Jane
ster
Vader van moeder eyarth figaro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder CELTON SONATINA
v.m.m.
m.m.m.