We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze knappe man gaat toch langzaam de verkoop in. Ik merk dat mn klik groter is met mn andere paarden en dat vind ik niet eerlijk.

Of course it's Shutterfly is van maart 2019 en zelf gefokt. Nakomeling van High Shutterfly x Canturano. Wat het ook nog heel fijn maakt is dat hij uit de Sina stam komt. De sina stam staat ook wel bekend om de paarden in de sport met hogere prestaties.

Shutterfly is in maart zadelmak gemaakt en vanaf juli opgepakt. We rijden nu 2x per week en soms 3x. We doen rustig aan maar hij laat snel zien dat hij het allemaal snapt. Dressuurmatig loopt hij al op B niveau en trainenen we hier en daar wat L oefeningen. Springen doet hij ook erg braaf en laat hij een erg mooie sprong zien. Zelfs een meisje van 14 jaar rijdt met hem weg!

Sinds kort nemen we hem mee naar buiten en doet hij ook braaf. Ondanks zijn leeftijd doet hij het gewoon mega goed. Daarom vind ik het ook jammer om hem te moeten verkopen maar gun hem liever iemand die met hem echt de spring of eventing sport in wilt.

Hij heeft wel een litteken op zn wang van een kies die is verwijderd. Daar heeft hij absoluut geen last van! Alleen jaarlijkse tandarts controle is wel een vereiste maar dat is tegenwoordig wel normaal.

Hij staat dus niet in de weg. Als hij over een jaar pas verkocht wordt is dat prima. Hoe meer hij uiteindelijk doet hoe meer we er voor kunnen vragen. Filmpjes en meer info kunnen we bij echte interesse laten zien.

Shutterfly staat in Delft

Stamboom

Vader High Shutterfly
Vader van vader Sir Shutterfly
v.v.v. Silvio I
m.v.v. Famm
Moeder van vader Cerasinaa
v.m.v. Chin Chin
m.m.v. Lirasinaa
Moeder Dersina L
Vader van moeder Canturano I
v.v.m. Canturo
m.v.m. Madonna IV
Moeder van moeder Zeosina L
v.m.m. T. Umonia
m.m.m. Teach Inn