We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Buddy
Ruin
Bruin
01-01-2009
ongeveer 1.62cm
Geschikt vanaf de half gevorderde ruiter

Buddy is een super lieve ruin van 13 jaar oud. Hij is in bezit van een Iers paspoort. Buddy is geschikt vanaf de beginnende ruiter. Hij staat goed aan de hulpen maar is zeker niet overdreven fel. Trekt niet aan de teugels. Echt een lieverd. Makkelijk op en afstijgen! Is ook een leuk paard voor de pony ruiter die de stap wilt maken naar een groter paard en meer ambities heeft in de sport. Hij kan extra draven en galopperen! 3 hele luxe gangen! Nageeflijk galopperen vindt hij nog iets lastig, daarmee zijn we rustig aan het oefenen.

We hebben met hem een sprongetje gemaakt en buitenritten vindt hij ook leuk om te doen, met een maatje maar hij kan ook alleen. Is niet bang voor ander verkeer. Hij wordt wel wat ijverig op buitenrit maar zeker niet sterk of onbetrouwbaar. 

Buddy heeft een heel lief en rustig karakter. Wassen, poetsen, knotten, knippen; hij wacht het rustig af. Hij staat overdags op de wei of in de paddock, snachts slaapt hij in zijn stal. Longeren en de stapmolen is Buddy gewend. 

Buddy is ontwormt, ingeënt en staat voor op ijzers. Hij gaat om de 8 weken naar de hoefsmid. Hij heeft recent een gehele gebitsbehandeling gehad. Buddy is gezond en vrij van (stal)gebreken.
Keuringen toegestaan; kosten koper.

Ruiter op de foto is 1.78m Voor afspraken en meer informatie: 0683219090 
En bij geen gehoor: Julie 0642310725

Vraagprijs €4500

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.