We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Happy

Happy is een 3 jarige belgisch rijpony.
Haar vader is de bekende internationaal springende hengst: Goliath van de Groenweg.
Goliath is even google-en de moeite waard.
Van de moeder is niet de gehele afstammeling bekend (zie papier) moeder is ook 1.48m en springt in belgie.
Happy meet nu zelf al 1.50m en is nog wat overbouwd, zal dus naar verwachting nog enkele cm groeien.

Happy is braaf in de omgang, kent de hoefsmid en ook haar entingen zijn op orde. Ook is ze nederlands geregistreerd en aangemeld op ubn. Ik ben de 2e eigenaar.

Ze heeft bij mij nu 2x vrijgesprongen wat heel goed lijkt. Er is hiervan een klein videotje maar voor meer bent u welkom te komen kijken. Met Happy word niet gewerkt of dagelijks gesprongen!
Ze kan correct bewegen. Stapt netjes ruim, draf wat gewoon maar correct, galopperen doet ze heel makkelijk en wisseld ook zelf.

Heeft de hele zomer 24/7 buiten gestaan met een andere merrie. Staat nu overdag buiten en snachts op stal. (Geen stalgebreken bekend)
Wel heeft ze een bemerking, ze heeft cornage. Dit is geen belemering als rij/sportpony. Ik vind het geluid zelf ook niet heel heftig of storend.

Wil je meer weten of komen kijken? Dan spreek ik u graag telefonisch op 0627547747 op berichten word daarom ook niet gereageerd.
Richtprijs €3500,-
Prijs is bespreekbaar/n.o.t.k. naast de pony.

Stamboom

Vader Goliath van de Groenweg
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.