We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dit is Alca Pownie ❤️
Alca Pownie is een super knappe, stoere ruin die in april 4 wordt. Hij is 1.30m en dus een mooie c-pony met een enorme lieve, rustige uitstraling en is met zijn grijs/ zwarte kleur een uniek plaatje om te zien!
Alca Pownie is pas zadelmak. Maar is heel braaf en laat zich al mooi nageeflijk rijden. Hij laat onder het zadel ook al een leuke sprong zien. Hij is nog lekker op je eigen manier verder op te leiden, maar heeft nu al 3 mooie basisgangen die hem op een correcte en eerlijke manier zijn aangeleerd.
Een gouden karakter met genoeg potentieel voor zowel dressuur als springen!
Alca Pownie is extreem lief in omgang. Een echte knuffelbeer die zich graag laat vertroetelen. Hij is ook lief naar andere paarden toe. Maar accepteert ook als hij alleen staat. wij zoeken een gouden stalletje, eentje waar hij nog veel vertroeteld gaat worden. Iemand die lekker verder met hem aan het werk gaat, en hem nog veel gaat leren.
Daar hij nog jong en pas onder het zadel is vinden we hem niet geschikt voor een beginnertje. Maar een ruitertje met een goede basis kan erg fijn met deze pony rijden.
Alca Pownie is behandeld door de osteopaat, netjes bijgehouden door de tandarts en hoefsmid. Zijn innentingen zijn ook in orde. Hij heeft geen stalgebreken en gaat heel gemakkelijk de trailer op!

Stamboom

Vader U-calva d’oz DLM
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Kristaline
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Aqua
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.