We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Ceerlke Dew-Drop is een chique sportpony met drie heel goede bewegingen en heel veel aanleg voor dressuur. Die aanleg is ook duidelijk merkbaar in de bloedlijn, onder andere via vaderlijn Keerlke en Kennedy welke beiden op internationaal niveau presteerden. Daarnaast sprong hij ook heel gewillig parcours 90 - 100 cm.
Onze kleindochter bracht het vanaf twaalfjarige leeftijd in de Landelijke Ruiterij meerdere keren tot Nationaal Kampioen maar doordat haar ambitie op het hoogste niveau van de eventing ligt, wordt de pony wegens tijdsgebrek verkocht.
In  2022 werd hij op 'vrije weekends' nog in LRV uitgebracht, dit in de reeks DL1, waar hij zich telkens wist te klasseren én weerom selecteerde voor het Provinciaal én Nationaal tornooi. Doordat die dag echter een belangrijkrijke eventingwedstrijd op het programma stond, kon hij daarvoor niet aantreden.
Gezond, zonder enig stalgebrek, goudeerlijk in de dagelijkse omgang en zonder problemen op transport, kan Ceerlke (roepnaam Bowie) met een ambitieuze amazone of ruiter nog leuke dingen tonen en zijn jonge ruiter helpen opleiden op nationaal niveau en hoger.
Inbegrepen in de vraagprijs is zijn hoofdstel en zadel.
En, zoek je soms een leuke vakantiewoning in de Belgische Ardennen? www.leferron.be

Stamboom

Vader KEERLKE
Vader van vader KENNEDY
v.v.v. KAISERJAEGER
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder SWEET DARK
Vader van moeder SIR MARTINO
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Provinciaal LRV 2019 DB1 1
Provinciaal én Nationaal LRV 2020 DB1 1
Provinciaal én Nationaal LRV 2021 DB2 1