We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

I.v.m. de overstap naar de paarden is onze talentvolle D pony Oak Forest Sydney te koop.

Wij zijn op zoek naar een 5 sterren huisje voor onze lieve Sydney. Sydney heeft tot het Z1 dressuur en M springen gelopen. Buitenrijden over het strand en door de bossen vindt ze ook super leuk. Zowel alleen als in de groep is ze super braaf.

Wij hebben haar op 4 jarige leeftijd gekocht en ze is door mij opgeleid tot het Z1 dressuur en het M springen. Helaas hebben wij door Corona slechts 1x M springen kunnen starten. Tijdens een parcours trekt Sydney aan naar de sprong, maar blijft goed controleerbaar. 

Sydney is ook mee geweest op eventing instructiekampen. Zij is een goudeerlijke pony en zal niet steigeren of gemeen bokken. Ze is verkeersmak, is alleen te laden en braaf op de trailer. Makkelijk bij de dierenarts, tandarts (1x per jaar) en hoefsmid. Je kan haar probleemloos scheren en ze is altijd netjes op tijd ontwormd en geënt. Sydney heeft geen gebreken. 

We zouden Sydney graag bij iemand zien die hogerop wilt komen in de sport.

Keuring uiteraard toegestaan op kosten van de koper.
Bij interesse graag een berichtje sturen naar 0622571952 / 0626862804.
Filmpjes op aanvraag.

Stamboom

Vader Frodo's Boy
Vader van vader Holthausen Frodo II
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Fiona's Madam
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Saviera
Vader van moeder Burley Phantom
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Silvia
v.m.m.
m.m.m.