We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Oryon is een 3 jarige ruin van Gailliard de la Pomme x Monaco x Wolfgang. Stokmaat van 1.60 en groeit met de week. (ruiter op de foto is 1.79) 

Als veulen is hij altijd in de hand geweest waardoor hij super mensgericht is. Door zijn geweldige afstammeling die gepresteerd hebben in de hogere springsport, verwachten wij dat het een topper wordt voor de toekomst! Niet alleen door zijn geweldige looks maar ook door zijn vermogen!

Oryon is super leergierig en werkwillig en pakt het werk makkelijk op. Inmiddels is hij zadelmak en beheerst de basis goed. Ook zijn we langzaam begonnen met een klein sprongetje. Wel moet hij natuurlijk nog veel leren! Dus wij zijn opzoek naar iemand met ervaring. 

Hij is altijd netjes ingeënt en naar de hoefsmid geweest. Pas nog naar de tandarts geweest en röntgenologisch gekeurd op de benen, foto's op aanvraag.
Oryon valt in de normale tot hoge prijsklasse.
Filmpje op aanvraag.

Stamboom

Vader Gailliard de la Pomme
Vader van vader Nabab de Reve
v.v.v. Quidam de Revel
m.v.v. Melodie en Fa
Moeder van vader Narcotique II de Muze
v.m.v. Darco
m.m.v. Qerly Chin
Moeder Twister
Vader van moeder Monaco
v.v.m. Animo
m.v.m. Fallon
Moeder van moeder Josemunde
v.m.m. Wolfgang
m.m.m. Evelien