We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Naam: Abelia,
Roepnaam: Mila
Vader: Alcatraz, v.v.: Apart
Moeder: Quinie,
Leeftijd: 16 jaar
Schofthoogte: 1.49 Ras:
Belgisch Sportpaard
Mila is een lieve merrie met een hart van goud die graag voor je wil werken. Als je haar vertrouwen hebt is het een geweldige pony. Ze kan af en toe een echte merrie zijn, maar met genoeg ruimte in de wei is dat geen probleem. Ze heeft geen (stal) gebreken. Staat keurig stil bij de hoefsmid, elke 8 weken netjes bekapt. Inentingen en tandarts netjes elk jaar.
Mila heeft in het verleden goed gesprongen, maar daar ben ik zelf niet verder mee gegaan. Mijn dochter springt af en toe met haar.
Mila kan, vooral op buitenrit maar ook in de bak, best voorwaarts zijn en is dus niet geschikt voor de onzekere/beginnende ruiter. Mila staat met onze andere ponys samen in de wei. (Ruin, merrie) Ze is vanwege haar stevige bouw ook geschikt voor een kleine volwassene.
Mila heeft bij haar vorige eigenaar een mooi veulen gekregen ( Olympia 07-2020, vader Vasco Optimus) en is vanwege haar afstamming ook geschikt voor nog een veulen mee te krijgen.
Mila is gewend om overdag veel buiten te staan en snachts op stal. De vraagprijs voor Mila is 5000 euro.
Keuren mag op k.k.
Ze gaat alleen naar een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ huisje. Geen snelle afhandeling..
Ze staat te koop omdat ik helaas toch niet de klik met haar heb die ik graag zou willen. We hebben ruim de tijd genomen, maar helaas is het niet de juiste match. Voor vragen en meer info stuur gerust een pb of een whatsapp. (Tel: nul645226895)

Stamboom

Vader Alcatraz
Vader van vader Apart
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Quinnie
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.