We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Voor vrienden te koop gezet:

Kasimir van Orchid’s ( Kas) is een grote D-pony van 11 jaar en een echte kinderpony. In de sport is hij uitgebracht tot en met de Z1 dressuur. Kas is super braaf, meewerkend en makkelijk na te rijden. Met zijn sportgenen (v: Kanshebber x mv: Kantjes Ronaldo) heeft hij ook veel aanleg en techniek voor het springen. Hij is hierin niet in de sport uitgebracht wegens geen interesse van de ruiter. Eigenlijk vindt Kas alles leuk. Hij is vaak mee geweest op ponykamp en doet ook graag een buitenrit of een crossje.  Kas is makkelijk in de omgang, verkeersmak en gemakkelijk met andere paarden.

Kortom een fijne leerpony voor zowel een beginnend wedstrijdruitertje als een gevorderd ruitertje, die overgaat op een D-pony.

Het huidige baasje heeft Kas 7 jaar in bezit gehad. Hij heeft in die tijd nooit blessures gehad. Hij is braaf bij het trailerladen, de hoefsmid en de tandarts.

Voor Kas zoeken we een fijne stal met soortgenootjes en veel weidegang. 

Hij valt in de hogere prijsklasse. Keuren is toegestaan (k.k.)  
Voor filmpje of meer informatie graag even een appje: 06-22781355
(handelaren hoeven niet te reageren)

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.