We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop: 7 jarige merrie van Wilfred x Master Speaker XX.

Wifi is een betrouwbare en leergierige 7 jarige merrie van Wilfred x Master Speaker xx. Ze springt momenteel op 1.20 niveau. Dressuurmatig wordt ze getraind op L2/M1 niveau.

Verder heeft ze ook al een paar oefencrossen gelopen en dit vind ze ook heel leuk. Ze is hier niet verder in uitgebracht in verband met weinig tijd en andere interesses van de ruiter.

Ze is heel braaf op vreemd terrein en houd van een buitenrit, dit kan zowel met een groep of alleen. Ze is heel koel in het hoofd en is grote voertuigen gewend.

Wifi heeft geen stalgebreken en is heel braaf met andere paarden. Trailerladen gaat ook heel gemakkelijk en dit kan je ook alleen doen.

Voor het hogere werk is er wel een ervaren ruiter nodig. Verder is ze in 2019 klinisch en röntgenologisch goedgekeurd. Filmpjes van het springen en het dressuur zijn op aanvraag.

De prijs is nog onderhandelbaar.

Indien u liever telefonisch contact wil, dan graag na 18.00 uur. Voor meer informatie of bij interesse kunt u een appje sturen naar 0651073344.

Stamboom

Vader WILFRED
Vader van vader GUIDAM
v.v.v. QUIDAM DE REVEL
m.v.v. FOUGERE
Moeder van vader SUHRESTE
v.m.v. NOLISCO
m.m.v. NUHRESTE
Moeder MIRANCA
Vader van moeder MASTER SPEAKER XX
v.v.m. MASTER WILLIE XX
m.v.m. SPEAK UP NOW XX
Moeder van moeder URANCA
v.m.m. LAGUNAS
m.m.m. GRANCA