We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden;
Rechtstreeks van de fokker, deze knappe bruine 3 jarige merrie van Elcapone. Odante vd Stokhorst is een hele knappe merrie met 3 goede gangen. Ze meet +/- 168 en is röntgenologisch goed gekeurd, inclusief rug en hals.

Momenteel is Odante van de Stokhorst goed zadelmak en wordt verder door getraind. Gezien haar leeftijd en geringe opleiding achten wij haar niet geschikt voor een beginner of onzeker ruiter/amazone. Odante is een gevoelige merrie, braaf en geeft een heel safe gevoel. Wij zien haar het liefst terecht komen bij iemand die ervaring heeft met het opleiden van jonge paarden en met het oog op de sport. 

De moeder van Odante vd Stokhorst , de Ferro merrie D’elegante vd Stokhorst heeft de predikaten Elite, IBOP, Sport en is Z2 geklasseerd. De grootmoeder Legante, heeft de predikaten Elite, Sport, Preferente, Prestatie en is eveneens Z2 geklasseerd. Uit Legante komen eveneens Lichte Tour merrie Figurante vd Stokhorst en Hachiko vd Stokhorst die succesvol 4th level( ZZ zwaar) loopt in Canada. Haar halfzus Kyante vd Stokhorst kreeg op de Kwpn merrie keuring 80 punten op exterieur en beweging. En liep tevens dat jaar in de kopgroep op de Centrale Keuring. Kyante vd Stokhorst liep tijdens de IBOP naar een score van 80 punten en werd hiermee Elite. Kyante haar veulen van Easy game was geselecteerd voor Veulenveiling Prinsjesdag. Deze achtergrond maakt Odante ook interessant voor de fokkerij.  Odante is nog niet op de merrie keuring geweest. Hier zou ze zeker niet misstaan. Voor meer informatie of video; Tel 0624808968

Stamboom

Vader Elcapone
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder D’elegante van de Stokhorst
Elite, Sport
Vader van moeder Ferro
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Legante
Elite, Sport, Preferent, Prestatie
v.m.m.
m.m.m.