We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mercedes Atego Euro6 automaat welke is voorzien van nieuwe luxe opbouw voor 4-paarden. Het geheel is voorzien van alle denkbare opties welke nodig zijn voor het verblijf voor internationale wedstrijden. Denk hierbij aan airco, standkachel, aparte badkamer met douche en toilet en warmwater boiler. Ruime koelkast met vriesvak en zeer veel opberg ruimte. Er zijn in totaal 6 plaatsen te creëren.
Het paardengedeelte is voorzien meerdere ventilatoren, panoramisch dakluik, dag/nacht LED verlichting, hengsten kopschotten en uiteraard een uitneembare lier voor de concours kast.

Voor complete foto reportage, kijk bij ons op de website www.hulshofhorsetrucks.nl !

Diverse jong gebruikte 2-paards paardenauto's en paardenvrachtwagens uit eigen productie op voorraad, kijk ook eens op onze website of volg ons op Facebook @HulshofHorsetrucks

Aanpassingen aan bestaande voorraad is altijd mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak gelieve telefonisch contact op te nemen met 0653184150

Alle inruil bespreekbaar.

Bezichtiging uitsluitend op afspraak mogelijk!

Onder voorbehoud van druk en zet fouten

Trefwoorden: paard, paarden, horse, horses, horsebox, horseboxes, horsetruck, paardenauto, paardencamion, paardencamionet, paardencamionette, paardentransport, paardenvrachtwagen, paardenwagen, 2-paardswagen