We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens het bereiken van 18 jarige leeftijd van de amazone verkopen wij onze geweldige dressuurpony Caspar. 

Caspar is een zeer knappe 14-jarige New Forest ruin van 156,5 cm. Zijn vader is de New Forest hengst Mikel. Caspar is een echte eyecatcher en heeft 3 zeer goede gangen. Inmiddels heeft hij al meerdere winstpunten in de Z2 dressuur en vele prijzen mee naar huis genomen! Hij heeft meerdere keren meegedaan aan het NK, is meerdere keren kringkampioen geworden en reservekampioen regio Overijssel in de Z1.

Caspar is een hele lieve, brave en eerlijke pony in de omgang. Hij is onder het zadel braaf, maar wel sensibel. Daarom is hij niet geschikt voor een beginner en zoeken we een ruiter/amazone met enige ervaring. Hij gaat alleen weg met de juiste klik en naar een 5*huisje waar hij dagelijks naar buiten gaat en gezelschap heeft van andere paarden/pony’s. Caspar wordt niet naar het buitenland verkocht, omdat we hem graag willen blijven volgen en af en toe willen bezoeken.  

Hij is braaf bij de hoefsmid, op de trailer en heeft geen (stal)gebreken. 

Caspar valt in de hogere prijsklasse. Hij wordt verkocht inclusief zadel, hoofdstel en andere toebehoren. 
Handelaren en maneges hoeven niet te reageren!
Keuren k.k.
Filmpjes op aanvraag
Bij serieuze interesse appen of bellen naar: 0612043871. 

Stamboom

Vader Mikel
Prestatie dekhengst
Vader van vader Wicked Courtjester
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Angelie
Ster pref
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.