We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Komme Casall TN Hengstveulen met uitstraling, goede gangen en veel balans. 
Dit prachtige vos (schimmel) veulen met vier gelijke witte benen zoekt een eigenaar die de sport in wil. 

Vader Komme Casall springt internationaal 1.35m nadat hij bij het KWPN als verrichtingstopper werd uitgeroepen tijdens de verrichtingen. Deze opvallende hengst combineert een magnifieke afstamming met uitzonderlijk veel springtalent. 

In het KWPN-verrichtingsonderzoek gooide Komme Casall hoge ogen met zijn optreden tijdens de 50-dagentest. Met een totaalscore van 86,5 punten, waaronder een 9 voor vermogen, rijdbaarheid en instelling, werd Komme Casall de overtuigende kampioen van het najaarsonderzoek. Daarbij overtuigde hij ook op alle andere springonderdelen, die allen met een 8,5’en becijferd werden. ‘Komme Casall heeft een geweldige instelling, focus op de sprong en een soort instinct om het altijd passend te krijgen’, stelde Cor Loeffen, voorzitter van de KWPN Hengstenkeuringscommissie.Met zijn uitmuntende afstamming, sterke moederlijn en uitzonderlijke springtalent lijkt Komme Casall over het complete plaatje voor sport en fokkerij te beschikken.

De moeder is wegens blessure nooit uitgebracht op wedstrijden/keuringen. Ze was hiervoor zeer geschikt als eventer en springpaard door haar voorzichtige karakter met zeer stabiele galop en super werkwilligheid. 

Het veulen is geboren op 18 juni en mag op vanaf begin november bij de moeder weg. 
Keuren is mogelijk in overleg. Filmpjes op aanvraag.

Stamboom

Vader Komme Casall
Vader van vader Comme il Faut
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Arielle VI
v.m.v. Casall
m.m.v. Upstream
Moeder Jajiry Future
Vader van moeder Up to Date
v.v.m. Camerino
m.v.m. Rococo
keur prestatie
Moeder van moeder Tajiry Fortuna
ster prok
v.m.m. Voltaire
preferent
m.m.m. Kiry Fortuna
pref prest. voorl. keur