We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Talentvolle New Forest sportpony
- L/M niveau
- Merrie
- 5 jaar
- Stokmaat 148

Diamond Dune is een lieve, betrouwbare en nuchtere pony met een prachtige uitstraling. We hebben haar op 2,5 jarige leeftijd rechtstreeks van de fokker gekocht, waardoor haar volledige geschiedenis bekend is. Wij hebben haar zelf zadelmak gemaakt en verder opgeleid naar inmiddels L/M niveau met een begin aan de eenvoudige galopwissel. Op wedstrijden heeft ze al mooie resultaten behaald, meerdere 1ste plaatsen en inmiddels, na 4 wedstrijden, L startgerechtigd.

Ze heeft inmiddels ook een sprongetje gemaakt en dit pakt ze goed op en heeft een goede afzet, alleen hebben we dit niet verder doorgepakt vanwege interesse ruiter. Ook voor de afwisseling vindt ze een buitenrit erg leuk.

Dune is braaf bij de hoefsmid, tandarts en loopt makkelijk de trailer op.

Dune zou het best tot haar recht komen bij een ruiter met enige ervaring en/of begeleiding, zodat ze samen verder kunnen ontwikkelen en shinen in de ring.

Ze komt uit een zeer goede bloedlijn met bewezen resultaten en predikaten.

Voor meer informatie of interesse kunt u mij bellen, 06-23426892

Stamboom

Vader Brummerhoeve's Spirit H
Vader van vader Brummerhoeve's Levi H
v.v.v. Poppings Macho
m.v.v.
Moeder van vader Brummerhoeve's Vivienne
v.m.v.
m.m.v.
Moeder North Lake's Amber
Vader van moeder Carlo
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Kantje's Gonja
v.m.m. Kantje's Ronaldo
m.m.m.