We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wegens overgang naar de paarden verkopen wij onze knappe sportpony. 

Subliems Numero Uno (Kenzo) is een 7 jarige New Forest ruin met een goudeerlijk karakter. Kenzo’s vader is de springpony Hattrick Voque (v. Kantjes Armando). Hij heeft een stokmaat van 1.46 m.

Kenzo is een echte allrounder. Hij is bij ons onder het zadel vooral dressuurmatig getraind en loopt op L niveau. Hij laat ook veel talent zien in het (vrij)springen. Onder het zadel heeft hij een aantal keer gesprongen en deed dit erg braaf, maar vanwege de interesse van de amazone is hij voornamelijk dressuurmatig gereden. 

Kenzo is heel makkelijk in de omgang, hij is sociaal met andere paarden maar kan ook alleen op stal staan. Hij is super braaf bij de hoefsmid en tandarts en met scheren. Ook gaat hij rustig mee op wedstrijd en vindt hij het heerlijk om op buitenrit te gaan.

Wij zoeken voor Kenzo een 5* huisje met een enthousiaste ruiter die lekker met hem aan de slag wil. Vanwege zijn makkelijke karakter zou dit ook zeker een minder ervaren ruitertje kunnen zijn, mits de juiste begeleiding aanwezig is. Belangrijk voor ons is dat hij op een stal komt te staan waar hij elke dag met andere paarden buitenkomt. Kenzo heeft geen (stal)gebreken.

Hij is klinisch en röntgenologisch goedgekeurd, incl hals en rug (foto’s zijn beschikbaar. Overkeuren is mogelijk, op kosten van de koper.

Kenzo valt in de gemiddelde prijsklasse.
Filmpje is beschikbaar via whatsapp: 06-10873276 (alleen via app bereikbaar

Stamboom

Vader Hattrick Vogue
Vader van vader Kantje’s Armando
ps.d.h.
v.v.v. Kantje’s Ronaldo
pref. ps.d.h. ps.f.h
m.v.v.
Moeder van vader Hattrick Katherine
Stb. ster pref ps.f.m.
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Subliem’s Joli Coeur
Stb.ster
Vader van moeder Jacobi’s Bo’s Barclay
keur ps.d.h.
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Rutten’s Lady
Stb. kroon pref
v.m.m.
m.m.m.