We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Leonardo DiCaprio
(George Clooney x Scandic)

Leonardo is een super lieve en getalenteerde dressuur ruin van 6 jaar oud en +- 1.77 groot. Hij is röntgenologisch en recent klinisch goedgekeurd.

In de omgang en onder het zadel is Leonardo een super fijn paard om mee te werken. Hij is erg geduldig en houdt van alle aandacht. 

Leonardo heeft een hele zachte mond en is erg gemakkelijk in de aanleuning. Hij heeft dus ook veel baat bij een ruiter met zachte hand! Na periodes van stilstaan is het bij hem opstappen en zonder problemen wegrijden.

Leonardo is niet uitgebracht op wedstrijd en kent alleen de basis tot ongeveer L niveau. Hij moet nog wat kilometers maken, maar daar is hij op dit moment helemaal klaar voor. Ik zie hem daarom wel het liefst bij een gevorderdere (amateur) ruiter die hem daarin kan gaan begeleiden. Buitenritten vindt Leonardo ook ontzettend leuk om te doen en loopt graag voorop.

De vraagprijs voor hem is €15.500 euro. De verkoop heeft geen haast en Leonardo gaat alleen weg bij de juiste match!

Zadel (Kent en Masters), hoofdstel en eventueel dekens zijn tegen meerprijs over te nemen. 

Wil je nog meer weten over Leonardo of een afspraak maken om te komen kijken? Dan graag even appen of bellen naar 0648700822

De reden van verkoop is tijdgebrek. 

Hij staat gestald in Kedichem

Stamboom

Vader George Clooney
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhal
m.v.v. Alicante B
Moeder van vader Wallone
v.m.v. Wolkentanz
m.m.v. Fricka
Moeder Equilene Reina
Elite
Vader van moeder Scandic
v.v.m. Solos Carex Dvm
m.v.m. Noraline
Moeder van moeder Orlene
v.m.m. Jazz
m.m.m. Karlene