We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden:

Lieve 19 jarige ruin van Jacorde X Contango

Vanwege tijdgebrek wil ik kijken of ik een fijn huisje kan vinden voor Winston.

Winston is ontzettend makkelijk in de omgang, braaf bij de smid en makkelijk alleen te laden in de trailer.

Het is een echte allrounder, hij doet zijn best met dressuur en vindt bosritten en springen geweldig. Hij vindt het leuk om voor je aan het werk te gaan. Met rijden is hij lief, toen ik in het buitenland studeerde heeft hij een paar maanden in de manege lessen meegelopen. Zelfs kleine kinderen konden met hem wegrijden.

Op buitenrit is hij in een groep relaxed, als je alleen met hem naar buiten gaat heeft hij wel iets vertrouwen van de ruiter nodig. Maar hij zal nooit wegrennen of gemeen doen. Ik ga iedere week met hem naar het bos.

Hij zou een goede schoolmaster zijn in het springen, stopt nooit.

Winston is 1,65cm groot en officieel L1 dressuur en B springen geklasseerd. Wegens weinig tot geen wedstrijdambitie niet verder uitgebracht. Hij gaat alleen naar een 5 🌟 en huisje waar hij lekker veel buiten kan staan. Recent naar de tandarts geweest, altijd netjes bekapt en gezond. Geen blessures gehad. Prijs is bij een goed huisje bespreekbaar.

Stamboom

Vader Jacorde
Vader van vader Concorde
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Bumarilla
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Never Now
Vader van moeder Contango
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Hemira
v.m.m.
m.m.m.