We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Wij hebben een 3 jarige merrie te koop die het rijden heel fijn opneemt, ze is nu paar maanden zadelmak en is echt een plezier in omgang!
Ondanks haar jonge leeftijd is ze heel complexloos in het rijden, heeft ze een toffe, eerlijke ingesteldheid en wil ze steeds voor je werken. Niet tegenstaande dat ze zo braaf is heeft ze zeker voldoende bloed en kwaliteit, met een galop die enorm gesprongen en in balans is en een draf die al dragend en over de rug gaat, blinkt ze uit tegenover haar leeftijdgenoten. 
Ze is echt een plezier om mee te werken en ze is RX helemaal gekeurd. Daarbij bezit ze over heel toffe sprong in vrijheid.
-De vader Just Biscuit van de Breemeersen is een BWP gekeurde zoon van Flipper d'elle. Deze was reeds op jonge leeftijd succesvol in de Belgische hengsten competitie en daarna groeide hij door tot een 8 jarige die al enkele 1m45 proeven liep. Hij is daarna relatief jong verkocht naar Italie. Als leuk detail: de moeder van Just Biscuit (van bordeaux vdl) heeft nog een andere gekeurde zoon gegeven.
-De moeder Ohannah van seba is bij ons geboren, deze merrie is nog steeds in ons bezit en is fokmerrie geworden omdat ze als veulen van 30 dagen oud haar neusbeen heeft gebroken en daardoor oogschade heeft. Haar dressuur veulen van vorig jaar heeft een paar weken geleden een dressuur prijskamp gewonnen van het BWP met goede commentaren van de jury qua bewegingen.
Als je Ohannah haar pedigree bekijkt zijn de grootouders en overgrootouders echte topsport paarden, ze gaat terug op For Pleasure en Dobels Cento, beide tophengsten die meerdere medailles op grote concours hebben verzameld oa op de olympische spelen en de wereld ruiterspelen.
-Als al het vorige u niets zegt bekijk dan zeker goed de filmpjes want bloedlijnen zeggen niet alles, rijbaarheid, werkwilligheid, karakter, kracht, kwaliteit en beweging wel en deze zijn zeer duidelijk te zien in de filmpjes. Ze wordt ten slotte toch verkocht als all round rijpaard en dit blinkt uit in de filmpjes.
De merrie staat scherp geprijsd tov haar kwaliteit en kunde toch is er een kleine marge voor de juiste mensen en een mooie toekomst.
We hebben deze parel zelf gefokt en opgeleid van dag nul tot nu daardoor zijn wij op zoek naar mensen die met haar aan de slag gaan!
We zijn beide werkende mensen dus graag voor contact ons te watsappen en we antwoorden u zo snel mogelijk. +32472874158 

Stamboom

Vader Just Bisquit van de Breemeersen
1,45 spr
Vader van vader Flipper D'elle
1,60 spr
v.v.v. Double Espoir
m.v.v. Pavlova des Malais
Moeder van vader Be- Faithful Z
1,30 spr
v.m.v. Bordeaux VDL
1,55 spr
m.m.v. Dianna Ross
1,50 spr
Moeder Ohannah van seba
Vader van moeder Jon Pleasure van de Mispelaere
v.v.m. Bisquit Balou van de Mispelaere
1,60 spr
m.v.m. Bell Pleasure van de Mispelaere
Moeder van moeder Havannah van de meersen
v.m.m. Wandor van de Mispelaere
1,50 spr
m.m.m. City-Dancing