We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dan is daar het moment dat ik te groot word en dat ik afscheid moet nemen van mijn geweldige pony “Diva”. Diva is een hele lieve 10 jarige Welsh merrie en meet 147,5.
Ik heb haar sinds haar 5e en ben met haar in de B begonnen, samen zijn we gegroeid tot Z2+8, recent hebben we onze laatste  wedstrijd gereden. Samen zijn wij in de Klasse L regiokampioen, in de Klasse M Noord Hollands Kampioen geweest en hebben op het NK gereden.
Diva is super braaf in de omgang bij de smid, tandarts, op de trailer, dierenarts en fysio, het spreekt voor zich dat ze met alles is bijgehouden. Op vreemd terrein en wedstijd is ze super braaf het is opstappen en wegrijden.
Diva houdt het meest van afwisseling zo gaat ze mee naar spring- en cavalettiles, clinics, naar het bos of strand en mee op korte vakanties. Ze is ook zeker geschikt voor een beginnende ruiter.

Wij zoeken voor haar dan ook een 5* huisje bij een ruiter of amazone die net zo veel plezier aan haar gaat beleven net als ik heb gedaan. Ik wil graag af en toe horen hoe het met haar gaat.  

Pony valt in een iets hoger prijsklasse, tevens is het mogelijk om alle toebehoren over te nemen.
In 2017 röntgenologisch goedgekeurd, overkeuren mag, kosten koper.

Graag bellen of appen voor informatie, vraagprijs en filmpje
06-21132234 Karin

Handelaren hoeven niet te reageren

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.