We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden:  

Zeer getalenteerde en lieve Welsh C-pony!  

Lakeway's Wellington is een 3 jarige, grote C-pony ruin en meet 1.34m. Het is echt een schat van een pony, hij vindt alles prima en kijkt bijna nergens van op. Wij vinden het een echte kinderpony en hij is uitermate geschikt voor de sport. Op dit moment is Wellington bekend met het zadel, hoofdstel en longeren. Dit gaat heel erg goed! Hij is naar onze mening klaar om zadelmak gemaakt te worden en aan het werk te gaan met een fanatiek ruitertje.  

Hij heeft dit jaar deelgenomen aan de Welsh keuring, en met succes! Hij liet zich fantastisch zien tijdens de Regionale Keuring en behaalde een 1e premie en werd verkozen tot beste ruin. Daarom mocht hij deelnemen aan de Centrale Keuring. Ook hier zette hij weer zijn beste beentje voor, hij werd beloond met het STER predicaat en werd tevens verkozen tot beste ruin! De jury is erg lovend over hem, vooral zijn bewegingen werden gecomplimenteerd. Daarnaast is hij opgenomen in het Stamboek van het NWPCS en werd hij goed bevonden door de veterinair.    

Wellington houdt ontzettend van poetsen en knuffelen, ook wassen vindt hij geen enkel probleem. Verder is hij altijd netjes op tijd ingeënt, ontwormt en naar de hoefsmid geweest. Hij kan ook goed met andere paarden en pony’s. Tot slot loopt hij de trailer zo in. Een unieke kans voor de liefhebber!  

Koopjesjagers hoeven niet te reageren.
Voor vragen graag bellen naar 06-22279428

Stamboom

Vader Spring Star's Kimro
Vader van vader Spring Star's Jarno
v.v.v. Wolling's Dante
m.v.v. Jessica
Keur, Elite
Moeder van vader Spring Star's Kimara
Keur
v.m.v. Eyarth Tom Tom
m.m.v. Zuudwiek's Kimmy
Keur
Moeder Lakeway's Ayla
Elite
Vader van moeder Skellorn Benedict
v.v.m. Skellorn Music Boy
m.v.m. Sunbridge Bett
Moeder van moeder Lakeway's Bright Light
v.m.m. Steehorst Show Man
m.m.m. Moorland's Nerthus
Elite, Ster

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
RK Tolbert 2022 3-jarige Welsh Sectie B ruinen 1e premie + Beste Ruin
CK Putten 2022 3-jarige Welsh Sectie B Ruin STER + Beste Ruin