We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart zoek ik een nieuwe 5* plek voor deze super lieve en ontzettend knappe palomino Welsh ruin.

River is 12 jaar oud en heeft een stokmaat van 1.25m. Hij is al bijna 9 jaar in ons bezit en is altijd top verzorgd! River is heel sociaal met andere paarden/pony’s, houdt van knuffels, is altijd correct bekapt, ontwormd, ingeënt en naar de tandarts geweest. Hij heeft geen (stal)gebreken en is zeer braaf met alles, inclusief wassen, scheren/toiletteren, bij de hoefsmid, bij de tandarts, in de stapmolen, in de wei en op de trailer/vrachtwagen.

River heeft nog geen wedstrijdervaring. Hij heeft drie goede gangen en heeft fantastische looks dus het is zonde om deze pony niet in te gaan zetten voor de sport, waar kinderen heel veel plezier met hem kunnen hebben en de show met hem kunnen stelen! Dit is ook de reden van verkoop; wij hebben namelijk thuis helaas geen kind(eren).

River is geschikt voor een kind met rijervaring, omdat hij onder het zadel heel braaf is, maar wel veel energie heeft en scherp aan de hulpen reageert. Hij is fijn opgeleid, beweegt goed en loopt makkelijk in de aanleuning.

Handelaren hoeven niet te reageren, want wij vinden het erg belangrijk dat River op de juiste goede plek terecht komt met kind(eren) waar hij liefdevol verzorgd wordt en veel aandacht krijgt!

Een uitgebreide levenslange zomer -en wintercollectie aan dekens zal met hem mee verhuizen dus genoeg kastruimte is een vereiste...! ;)

Stamboom

Vader Bryn Storm
Vader van vader Ableton Flame
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder High Flown’s Viper
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.