We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

LOCATIE: SOMEREN
FOKKER/CONTACT: Dhr. R. Vinken - +31 6 53751322
Bij aanschaf van dit veulen betaald u GEEN commissie!
-----
Sky is een vriendelijk hengstveulen uit een merrielijn waar de dressuurgenen vanaf spatten!
Hij beweegt mooi bergop met veel ruimte en souplesse. Een toekomstige sportpartner met top genen en een top karakter.

Een veulen uit een merrielijn die aan de wieg staat van vele top dressuurpaarden en de goedgekeurde hengsten High Five U.S, Blue Hors First Choice en Knock Out.
-----
Moeder is de Elite, IBOP-dr., PROK gekeurde merrie Erona (v. Andretti). Zij naast Sky o.a. de Elite, IBOP-dr., D-OC merrie Molly (v. Gunner KS).

Grootmoeder is de Ster, Preferente, Prestatie en PROK gekeurde merrie Urona (v. Negro). Haar predicaten dankt ze aan de goede prestaties van haar nakomelingen. Ze bracht naast Erona de voor het verrichtinsonderzoek aangewezen hengst Amarillo (v. Tuschinski), de Elite, Sport-dr., IBOP-dr., PROK gekeurde en internationaal PSG/Inter I geklasseerde merrie Corona (v. Tuschinski), de PROK gekeurde en Z2 geklasseerde ruinen Desperado (v. Tuschinski) en Irvine (v. Desperado), de Elite, IBOP-dr., D-OC merrie Finesse (v. Andretti) en de Elite, Sport-dr., IBOP-dr., D-OC merrie en PSG/Inter I geklasseerde Jillz Urona (v. Charmeur).

Grootmoeder is de Elite, Preferente, Prestatie merrie Murona (v. Vincent). Zij bracht maar liefst 5 Elite merries en drie ster merries, waarvan 4 merries ook het predikaat preferent en 3 merries het prestatie predikaat behaalden. Daarnaast bracht zij de hengst Axel (v. Sandreo) die door Alexander Ayache internationaal op Grand Prix niveau werd uitgebracht. Hij is inmiddels op weg om zijn derde berijder naar het allerhoogste niveau te brengen.
-----
Vader is de in de Olympische selectie voor Tokyo 2020/2021 opgenomen Grand Prix hengst Desperado (v. Vivaldi). Hij is een echte winnaar met een top fijn karakter.

Hij was Verrichtingskampioen najaar 2011 met 89,5 punt, en zette de overwinning in de PAVO-cup en drie maal de overwinning in de KWPN hengstencompetitie op zijn naam. In 2018 pakte hij de winst in de VHO-trofee met maarliefst 88,25%.Desperado leverde inmiddels al meerdere goedgekeurde hengsten, waaronder Asgard's Ibiza en James Bond.

De nakomelingen van Desperado zijn zeer geliefd en gewild om hun vriendelijke karakter en grote bereidheid tot werken.

Stamboom

Vader Desperado
Gradn Prix
Vader van vader Vivaldi
PSG/Inter I
v.v.v. Krack C
Grand Prix
m.v.v. Renate-Utopia
Ster, Preferent, Prestatie, D-OC
Moeder van vader Sarita
Elite, Preferent, Prestatie, D-OC
v.m.v. Havidoff
Grand Prix
m.m.v. Nikita
Ster
Moeder Erona
Elite, IBOP-dr., PROK
Vader van moeder Andretti
PSG/Inter I
v.v.m. Special D
PSG/Inter I
m.v.m. Ushi
Ster, Preferent, PROK
Moeder van moeder Urona
Ster, Preferent, Prestatie, PROK
v.m.m. Negro
Inter A/B/II
m.m.m. Murona
Elite, Preferent, Prestatie, PROK