We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hele mooie aanhankelijke brave B pony ruin (1,21m) met goed papier te koop. Fly is klaar om met een ruitertje heel ver te komen in de sport. Het is een luxe pony met een wauwfactor. De eerste punten heb je al binnen als je de ring in komt. Hij loopt heel gemakkelijk aan de teugel. Kan heel goed met andere paarden en pony's en is niet dominant. Hij heeft geen (stal) gebreken.
Fly kan een goede B proef lopen en springt zo een B parcoursje rond zonder kijkerig te zijn. In de wei komt hij altijd naar je toe voor een aai. Mijn dochter redt zich helemaal alleen met hoeven uitkrabben, opzadelen en rijden. Het is geen slome pony. Hij is lekker vlot voor het been, dus niet echt geschikt voor een echte beginner denken wij. Dat komt ook doordat hij nog maar 3,5 jaar is. Fly loopt heel gemakkelijk de trailer op en af en kent afspuiten na het rijden. Wie gaat er met deze luxe pony shinen in de ring?
Voor vragen tel: 06-38021131

Stamboom

Vader Hoekhorst Example
Vader van vader Idyllic Senator
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Hoekhorst Evita
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Synod Diamante
Vader van moeder Synod Gold Flake
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Synod Miss Diamond
v.m.m.
m.m.m.