We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bied ik mijn grote topper te koop aan. Ik heb helaas niet genoeg tijd om hem regelmatig te trainen, en met regelmaat is hij wel op zijn best.
Flow (Florida) is een ruin uit 2010, afstamming Sorento x Flemmingh en een echte blikvanger. Schofthoogte ca. 1.78 m. Dressuur M1 startgerechtigd, begin 2020 is hij voor het laatst mee geweest op wedstrijd. Springen wegens weinig ervaring van de ruiter niet veel gedaan, dit vindt hij wel erg leuk en laat een goede sprong zien! Hij is in het verleden ook een aantal keer meer geweest naar een cross-oefenterrein en ook dit pakt hij goed op.
Flow is een ontzettend lief paard in de omgang, maar heeft wel een sensibel karakter en dus alleen geschikt voor ervaren ruiter. Daardoor is hij ook minder geschikt voor buitenritten. De afgelopen 2 jaar heeft hij veel stil gestaan vanwege tijdgebrek. Sinds een paar weken heb ik hem weer opgepakt onder het zadel en dit gaat goed, hij moet uiteraard wel weer conditie opbouwen. Ik verwacht dat hij dan op korte termijn weer op wedstrijd uitgebracht zou kunnen worden.
Bemerking: Flow heeft cornage, hij ondervindt hier geen hinder van. Verder klinisch goedgekeurd, rapport van 2016 aanwezig. Opnieuw keuren geen probleem, kosten koper.
Recent filmpje: https:photos.app.goo.gl/DwU1WhqLgUeAUo5i9 

Braaf bij de tandarts, dierenarts en hoefsmid 

Stamboom

Vader Sorento
Vader van vader Sandro Hit
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Dein Liebling
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Meike H.
STB keur
Vader van moeder Flemmingh
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Rosalinda
v.m.m.
m.m.m.