We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Te koop aangeboden:

Twee zeer talentvolle New Forest hengstveulens uit predikaatrijke moederlijnen. De hengstveulens zijn interessant om aan te houden voor de hengstenkeuring. 

De Mensinghe's Ewout is een bruin hengstveulen en stamt af van de New Forest hengst Julian. Als vader van Julian staat El Diego des Etoiles te boek die op zijn beurt afstamt van Emmickhoven's Diego. De moederlijn van Ewout is eveneens interessant. Moeder De Mensinghe's Evi is een voorlopige kroonmerrie van Heihoeve's Boston. Evi presteerde bijzonder goed op de keuring dat resulteerde in beste 4-jarige e.o. zogende merries. De moederlijn van Evi heeft meerdere succesvolle ponies gebracht. Uit deze directe moederlijn komen o.a. Marnehoeve's Everest, De Mensinghe’s Emmett en De Mensinghe's Mabel. Laatst genoemde staat te boek als moeder van Reekamps Eclips. 
De Mensinghe's Ewout heeft op de keuring een eerste premie behaald. Foto 1 t/m 5

De Mensinghe's Scott is een vos hengstveulen en stamt af van de New Forest hengst Heihoeve's Berlin. Heihoeve's Berlin staat te boek als een zeer goed presterende springpony en heeft met Daan Reuvekamp de nodige successen behaald. De moeder van Scott is eveneens zeer succesvol in de sport geweest. De Mensinghe's Sophie heeft vele prijzen gewonnen en heeft samen met de jongens van der Kamp het hoogste podium behaald. Haar uitzonderlijke springkwaliteiten brachten haar meerdere keren naar de klasse Z. Daarnaast kent de moederlijn van Sophie ook meerdere succesvolle ponies. Uit de directe moederlijn komen o.a. Young Winsome's Adrian en De Mensinghe's Alice. Laatst genoemde staat te boek als moeder van De Mensinghe's Rinaldo en De Mensinghe's Maril. De Mensinghe’s Maril bracht o.a. De Mensinghe’s Mondriaan en kampioensmerrie De Mensinghe’s Marijn foto 11.
De Mensnghe's Scott heeft op de keuring een eerste premie behaald. De stamboom van Scott is onder weergegeven. Foto 6 t/m 11.

Bent u op zoek naar een talent voor de toekomst met potentie tot goedkeuring? Dan komen we graag met u in contact! Wij zijn te bereiken op 0615624003. Video’s op aanvraag.

Stamboom

Vader Heihoeve's Berlin
ps.d.h.
Vader van vader Sulaatik's Mancinie
v.v.v. Marrondales Macintosh
keur ps.d.h.
m.v.v. Sulaatik's Madeira
Moeder van vader Heihoeve's Rozalinde
kroon pref elite
v.m.v. Kantje's Ronaldo
ps.d.h. ps.f.h.
m.m.v. Kantje's Astera
ster pref
Moeder De Mensinghe's Sophie
kroon ps. pony
Vader van moeder Silverlea Simply red
v.v.m. Silverlea Flash Harry
m.v.m. Brickfield Victoria
Moeder van moeder Young Winsome's Arabella
elite kroon pref ps.f.m. ps.pony
v.m.m. Oosterbroek Sergio
keur ps.d.h. ps.f.h.
m.m.m. Winsome's Angela
ster pref ps.f.m.