We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Jive is een 8-jarige ruin, Charmeur x Rhodium van rond de 1.80. Hij is als 3 jarige zadelmak gemaakt en daarna heeft hij niet veel meer gedaan tot ik hem als 5-jarige kocht. Hij loopt nu Z1 met scores rond de 230 punten en springt beginnende vliegende wissels. 

Knuffelen, tutten en poetsen vindt Jive heerlijk. Jive is vrolijk, heeft altijd zin en energie om aan het werk te gaan! Het is een zeer werkwillig paard waarbij je door zijn energie, eerlijk maar consequent en regelmatig moet rijden. Het is geen paard om een paar dagen stil te zetten, daarvoor wil hij te graag werken. 

Ik heb nog een ouder paard waarmee ik lichte tour rijd en twee paarden goed trainen plus een gezin en een baan kost eigenlijk teveel tijd.

Jive is iets kramperig op zijn voorbenen. Tijdens het rijden merk je hier niets van/zie je er niets van. Bij de aankoopkeuring is dit destijds ook niet opgemerkt. Als je de voorvoeten uitkrabt voel je het tijdens het optillen.

Dit kwaliteitsvolle paard wil ik verkopen voor een gunstige prijs bij de juiste combi met een goed huisje waar dagelijks weidegang/paddock is. 
Als je geïnteresseerd bent in een goed paard dat altijd zin en energie heeft om voor je te werken dan kan Jive interessant zijn voor je!
29-05-2019 Klinisch goedgekeurd
29-05-2019 Röntgenologisch goedgekeurd met bemerking hals, fragment bij C6. 
Overkeuren mag, kosten koper. 

Voor vragen/info via WhatsApp contact opnemen met Kim 06-48242364. Ivm werk kan ik de telefoon niet opnemen. 

Stamboom

Vader Charmeur
Vader van vader Florencio
v.v.v. Florestan
m.v.v.
Moeder van vader Trendy
v.m.v. Jazz
m.m.v.
Moeder Evita
Vader van moeder Rhodium
v.v.m. Ferro
m.v.m.
Moeder van moeder Robijn
v.m.m. Juventus
m.m.m.