We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Mooi Merrie veulen met top karakter! 
Afstamming is Las Vegas x Uphill. Summerside Zelma is een mooie donkere vosmerrie met 3 correcte gangen. Ze heeft een mooi aansprekend hoofd, mooie lange hals en lange correct gebouwde benen. Voor de mensen die de Zelma stam kennen weten dat dit allemaal hele fijne paarden zijn, willen graag werken en door hun brave karakter ook voor de amateur makkelijk te rijden. Het fijne karakter is bij Summerside Zelma goed te merken. Ze vind alles prima, niet snel onder de indruk, heel aanhankelijk, makkelijk in omgang en heel nieuwschierig. Ze kan dan ook al braaf voetjes geven, is super braaf bij de smid. Elke dag in de hand en loopt dan braaf mee naar de overkant van het weg naar hun weiland.

De moeder van Summerside Zelma heeft Z2 dressuur met winst gelopen, zij heeft dus het Sportpredikaat. Wij hebben deze merrie als veulen bij de Gebr. Scholten/v. Norel, Pretendenthoeve gekocht. Deze merrie is door iedere ruiter te rijden. Wij gebruiken haar nu als leerpaard voor lesklanten. Beginners tot gevorderde ruiters kunnen met haar overweg. Je kan haar heel rustig laten sjokken maar ook heet genoeg maken voor de gevorderde ruiter. Sprongetje, buitenritten, bitloos, grondwerk, zitlessen, alles vind ze leuk!

Moeder is 1.64m, vader is 1.80. Wij verwachten dat Summerside Zelma rond de 1.68m zal worden net als haar broer en zus. 2 foto's moeder ook bijgevoegd.

Wij hebben eerder veulens met deze merrie gefokt. 1 foto bijgevoegd van een (2jaar terug-)3jarige. Ze hebben hetzelfde fijne karakter en doen het super braaf! We hebben nog een 3 jarige halfzus aan huis staan.

Wij verkopen haar omdat we zelf op dit moment niet veel ruimte hebben en we gunnen ook iemand anders zo'n fijn sportpaard. Maar ze hoeft niet weg dus ze gaat alleen naar de juiste mensen.
Vraagprijs 7.000,-

Stamboom

Vader Las Vegas
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Uphill
Sport
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.