We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in ons hart zoeken we voor onze lieve Domino een nieuw 5 sterren huisje.

Domino is een 14 jarige barock pinto ruin van 1,72, met een goudeerlijk karakter. Hij is een echte knuffelkont en is gek op aandacht.

Hij is op late leeftijd beleerd, en moet nu goed doorgereden worden. Zelf heb ik daar niet genoeg ervaring voor. Het is geen paard voor beginnende of onzekere ruiters. Hij kan sterk en lomp zijn maar er zit, geen opzet of kwaad in hem. Zijn zadel kan tegen meerprijs overgenomen worden.

In omgang is het een grote knuffelbeer die gek op aandacht is en kan genieten van een lekkere poetsbeurt. Op de poetsplaats staat hij netjes stil.

  Als je duidelijk de leider bent is trailer laden ook geen enkel probleem. Zodra je twijfelt of hij er wel in een keer opstapt, ziet hij dit als een spelletje en kan dat soms nog wel eens lastig zijn. 

Domino is geïnt, gechipt, ontwormt en recent bij de tandarts en hoefsmid geweest. 

Wij zoeken een plekje waar Domino de aandacht en liefde krijgt die hij verdient, waar hij vriendelijk en duidelijk wordt doorgereden, en tussen het rijden door lekker paard kan zijn. Domino heeft geen stalgebreken.

Domino valt in de normale tot hogere prijsklasse. Handelaren hoeven niet te reageren. Wij nemen de tijd voor de mensen die geintresseerd zijn in Domino, er is geen haast met de verkoop. Voor vragen of intresse in Domino bel naar 0682498078

Hij is juli 2021 klinisch goedgekeurd (keuringsrapport aanwezig). Keuren mag K.K.

Stamboom

Vader Willem van Nassau
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Damiro
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.