We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Prachtige valk merrie van 1.46.
Ik heb jaar begin dit jaar halstermak gekocht, inmiddels is ze zadelmak en voorlopig keur/röntgen. Allround kampioen op regio keuring west.
Dragend voor april 2023 van de Duitse kampioenshengst FS Numero Uno. Deze hengst loopt op Grand Prix niveau in Duitsland en heeft onder andere reeds 36 goedgekeurde hengsten gebracht. Als de merrie volgend jaar met goede resultaten de ABOP doorloopt zal zij het elite predikaat krijgen!

Merrie heeft naast haar looks een ontzettend lief karakter, ze is aanhankelijk en altijd blij. Ze kan wat spanning opbouwen als ze iets spannend vind maar als ze er doorheen is is alles goed. Ik heb haar net zadelmak en ga al met een touwhalster langs de weg om de schapen te tellen. Meiden van 14 brengen haar zonder zadel naar het land, we gaan met haar het water in, niks is te gek. Ze was zelfs voor fietsen niet verkeersmak toen ze kwam, maar nu kunnen de trekkers gewoon langsrijden. Ik kan zonder problemen alleen met haar van het erf af en ook alleen op stal of in de paddock vind ze prima.

Ik heb met haar veel natural horsemanship gedaan, je kan met bouwzeilen om haar heen geknoopt longeren, ook aan de dubbele lijnen doet ze het heel goed. Ik rijd haar met trens of touwhalster, met of zonder zadel. We hebben haar dressuurmatig echt nét opgepakt en ook dit pakt ze heel goed op!

Haar fijne karakter vererft, ik heb destijds van haar ook een veulen van haar gekocht en deze is ook onwijs lief en uitermate stabiel voor zo'n jonkie. Deze jaarling van Cassanova du Bois is bij ons te zien.

Het is echt mijn droommerrie, qua karakter, uiterlijk en beweging dus ik vind het echt heel vervelend haar te moeten verkopen. Maar helaas is zij gevoelig voor stof is het voor haar oncomfortabel op onze grote pensionstal. Het is allemaal wel hanteerbaar, maar ik vind het eerlijker voor de pony als ze op een andere stal komt met genoeg frisse lucht. We hebben een loods met 40 boxen waar de hele dag onregelmatig gestrooid wordt en geen ruimte om een buitenstal voor haar te realiseren of de hele dag in de paddock te staan. Nu ze 24/7 op het land loopt is er niks aan de hand, maar het is hier te nat om ze in de winter buiten te houden. Ik zoek voor haar dus idealiter voor de herfst een plek waar ze een buitenstal krijgt of waar ze met een uitloop 24/7 buiten kan staan.

Pony is vanwege de allergie gunstig geprijsd. Mogelijkheid pony te kopen excl ongeboren veulen. Evt kan ze voor de bevalling/ de periode erna weer bij ons komen logeren.

Meer fotos en filmpjes aanwezig via app 06 170 98 420.

Stamboom

Vader Gin Power
Prestatie sport
Vader van vader Power and Paint
Prestatie sport
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Ster
Vader van moeder Idzard
Keur prestatie sport fok preferent
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Hoppenhofs Sidney
Ster presatie sport
v.m.m.
m.m.m.