We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

I am Epic is een echte blikvanger, super knap met 3 opvallend goede gangen en veel dressuur aanleg.  

Hij is m2 geklasseerd maar we starten aankomende weken op Z niveau wat hij al prima kan uitvoeren. Hij heeft al vele prijzen binnengesleept. We zijn net begonnen met stang & trens te rijden, dit pakt hij heel goed op.

Epic vind het heel erg leuk om af een toe een sprongetje te maken of een crosslesje te volgen. Hij kan het soms spannend vinden waardoor hij een ruiter nodig heeft die hem de overtuigingskracht kan geven die hij nodig heeft. Dan doet hij alles zonder problemen. Hij geniet van ritten in het bos en is hier ook heel erg braaf maar kan wel af en toe schrikken. 

Deze moederlijn bracht veel sportpaarden die op Z niveau of hoger lopen. Het zijn allemaal werkwillige paarden die op wedstrijd nog net iets meer laten zien dan thuis. De moeder is ook nog in ons bezit en verwacht volgend jaar weer een veulen.Hij is braaf te rijden, maar heeft een consequente en geduldige ruiter nodig. Na een tijdje rust kun je er zo weer mee weg rijden. Epic maak je het meest blij met een ruiter die hem afwisselend werk aanbiedt, af een toe een buitenritje, mee naar de vereniging, een sprongetje maken of balkjes training etc. Tevens lijkt Epic ons erg geschikt voor natural horsemanship, paardencoaching en het doen van grondwerk. 

Hij is gek op aandacht en de clown van stal, hij steelt iedereens hart. De gehele geschiedenis van Epic is bekend omdat wij hem zelf hebben gefokt en opgeleid. Ook in de omgang en met andere paarden is hij lief en sociaal. Hij heeft geen stalgebreken, heel braaf bij de smid, tandarts  en op transport. Kortom een fijn en braaf paard met mogelijkheden om heel veel leuke sport- en rij- momenten te beleven. 

Hij wordt verkocht wegens aanfok jong paard, gaat alleen weg naar een ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ huisje. Voor een goed huisje is zeker genoeg bespreekbaar.

Op de fotos heeft hij een bemerking waar hij helemaal geen last van heeft en waarschijnlijk ook nooit zal krijgen. Wil je meer weten neem contact op. Over keuren op kosten kopers.

Voor verdere vragen, informatie of een video kunt u appen naar 0640678825 liever niet bellen. 

Stamboom

Vader Zhivago
Vader van vader Krack C
v.v.v. Flemmingh
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Amiga Maya
Vader van moeder Society
v.v.m. Sandro hit
m.v.m.
Moeder van moeder Jamiga
v.m.m. Landwind II
m.m.m.