We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Helaas komt deze geweldige pony te koop vanwege tijdsgebrek. 

Silver is een 14 jarige (2008) Welshpony ruin, afstammeling van Cantas (vader) en Willow Tree Darcy (moeder). Hij is ongeveer 148 cm hoog. 

Silver is altijd vrolijk en ook zeker bomproof, toch kan hij af en toe eigenwijs zijn en heeft echt een eigen karakter. Hij is wel echt een grappenmaker!  

Silver is op stal heel lief, knuffelig en braaf. Toch is hij ook een pony die het leuk vindt om met je aan de slag te gaan, in de bak of in het bos. Dressuur vindt hij minder leuk, maar van springen of een bosrit wordt hij echt enthousiast. Hij is makkelijk te vervoeren naar andere plekken en is daar ook fijn te rijden. 

Het is wel een pony met energie. Silver houdt niet van de hele dag op stal staan maar wil graag zijn energie kwijt in een wei of paddock met andere paarden en pony’s. Silver is super sociaal met andere paarden. Hij heeft altijd samen gestaan met andere pony’s en paarden, merries of ruinen maakt niet uit. 

Silver is altijd netjes geënt, ontwormd en is gechipt. Geen stalgebreken en braaf bij de hoefsmid.

Ik zou Silver graag houden, maar gun hem een fijn thuis waar hij alle aandacht krijgt die hij verdient. 

Over zijn spullen, zoals zadels en hoofdstellen, kan nog overlegd worden.

Voor meer vragen mag je altijd appen of bellen naar 0615561842

Stamboom

Vader Cantas
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Willow Tree Darcy
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.