We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze mooie ruin komt uit Spanje en ondanks dat hij geen papier heeft (enkel paspoort) zie je duidelijk dat hij een andalusier is. We hebben Trueno gekocht via een handelaar en wij weten zijn voorgeschiedenis niet maar hij was echt te gaaf om te laten staan!  Wel hebben we hem nu lang genoeg om hem goed te kunnen beschrijven en weten we precies wat hij zoekt. Trueno zoekt een baas die lekker dressuurmatig wilt trainen en buiten wilt rijden maar ook een baasje die van knuffelen houdt want Trueno is dol op aandacht. Trueno vind het niet fijn als er iemand aan zijn oren zit, hier zit dus zeker nog werk in en we doen zijn halster en hoofdstel op een andere manier om dan bij een ander paard, dit moet je dus willen en samen hieraan gaan werken al is dit hier al voor 80% beter geworden maar het blijft een klein aandachtspuntje. Verder is hij netjes gereden op ongeveer B niveau maar moet hij nog wel het een en ander leren onder het zadel.
Trueno is rontgenologisch goed gekeurd en heeft geen gebreken. Het is een paard/pony met veel talent die correct op de benen is en enorm ruim kan bewegen. We zien hem graag bij iemand met ervaring die samen met hem die speciale band gaat opbouwen, dit verdiend hij echt en hij is echt een heel fijn en leuk paard! Vanwege zijn niveau van training en zijn oren is hij scherp geprijst.

www.frysk-andaluz.com

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.