We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Omdat ik helaas geen tijd meer heb om haar verder te rijden is deze knappe kinder pony op zoek naar een 5* huisje. Alana is een echte allround pony

Alana neemt al haar spulletjes mee naar haar nieuwe huis. Dekens dekjes hoofdstel etc. Veelzijdigheid en/of dressuur zadel kan evt ook overgenomen worden.
 
Ze is al mee op een oefenwedstrijdje dressuur geweest en dit deed ze super. 
Alana laat 3 goede gangen zien en zal een plaatje in de dressuur ring zijn. Ook vind alana het super leuk om een sprongetje te maken en dat maakt haar dus een echte allrounder. Ze vind het ook erg leuk om naar het bos te gaan. Dit doet ze zowel alleen als met meerdere paarden heel braaf.

Alana is een hele eerlijke pony, niet snel onder de indruk van nieuwe dingen. Ze gaat graag mee op pad met de trailer en is braaf op vreemd terrein. Ze is erg mensgericht en houd van alle aandacht. 
Het afgelopen jaar heeft ze 24/7 buiten gestaan, maar omdat haar weide maatje is overleden staat ze nu op een pensionstal. Ze is heel sociaal naar andere paarden en kan met vrijwel iedereen overweg. 

Mocht u nog meer informatie willen over alana, graag appen naar +31 6 36095121

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.