We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Chanel is een super leuke dressuur. Ze heeft 3 fijne gangen en een hele fijne galop. Ze is heel alert en gevoelig. Je moet alles rustig met der doen eenmaal als je haast hebt is ze koppig. Haar voorkeur is dressuur, maar springen één keer in de week vind ze ook leuk. Ik zelf wil meer springen en ik merk dat zij daar niet geschikt voor is. Ik doe heel veel buiten ritten alleen en met anderen dat vind ze geweldig. Wij zijn ook al een paar keer naar Mc drive gegaan en andere leuke plekken.

Ze staat het hele jaar buiten overdags. Ze vind het heerlijk om een lange poetsbeurt te krijgen en kan goed stil staan voor het tutten of vlechten. Scheren hoeft niet zolang je de goeie deken op doet. 

Ze heeft geen ijzers. Is braaf bij de hoefsmid alleen moet ze hem een beetje leren kennen met geduld. Ze gaat 2 keer per jaar naar de tandarts en alles word goed bijgehouden. 

Bij het trailer laden moet je wel echt de tijd ervoor nemen en haar niet dwingen. Bij ons loopt ze zo achter me aan in de trailer maar andere trailers vind ze wat spannend. In de trailer staat ze heel rustig ook op langere afstanden. 

Ze loopt nu L2, maar heeft M gelopen in de dressuur en dan kan ze ook nog verder in komen. Ze vind het leuk om dingen te leren. In het springen heb ik met haar B gereden en heeft ze L gelopen. Crossen vind ze ook heel leuk. 

Voor video's kan je me een appje sturen. 

Keuren mag, k.k.
Normale prijsklasse.

Lathum, Gelderland

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.