We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Als je opzoek bent naar een super lieve en vooral brave pony. Dan is Splash misschien wel jou maatje voor het leven! Waar je mooie avonturen mee kan beleven en prachtige buitenritten mee kan maken.

Bij deze komt onze Splash te koop, Splash is een super lieve D pony die echt voor je door het vuur gaat, ze gaat zowel alleen als in een groep mee op buitenrit en loopt dan graag voorop. Springen en crossen vindt ze erg leuk en ze wordt dan enthousiast. Dressuur vindt is
af en toe wat lastig door de bouw van haar lichaam, maar verder wel heel braaf. Splash is 10 jarige Appeloosa merrie van 1,45 M hoog. Ze is door haar brede bouw ook erg geschikt voor klein volwassen. 

2,5 jaar geleden is ze nog klinisch en röntgenologisch goed gekeurd! Ze is wat gevoelig op haar hoeven, maar met een goede hoefsmid kon ik alles met haar doen!

 De reden van de verkoop is dat ik niet genoeg tijd heb voor 3 paarden. Daarom gun ik Splash een nieuw maatje die alle tijd voor haar heeft!

Voor meer info of filmpjes kan je gerust een appje sturen naar 06-30719279 (graag alleen appen ivm school en werk) 

Stamboom

Vader Onbekend
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Onbekend
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
- - - -