We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Deze tekst is automatisch vertaald.
Mijn voormalige toppony is nu te koop.

Onze familie kocht hem in Frankrijk 2015. We hebben een paar keer deelgenomen aan 115 en hebben veel succes in 110. We hebben hem verkocht toen hij te oud was om met pony's te rijden . Sindsdien is hij een super partner voor 2 andere meiden in Denemarken. Ik kocht hem vorig jaar terug, omdat ik het rijden miste. We hebben een paar shows gedaan (lokale shows voor paarden omdat ik 21 ben) Maar met de universiteit en het niet vinden van een parttime ruiter voor hem in onze omgeving, is hij nu te koop.

Kuifje is de liefste pony. Hij geeft altijd een leuke ervaring. Hij is altijd in voor een hack, een goede galop, bareback ride of springen. Hij kan fris en energiek zijn als je dat wilt, maar blijft altijd zeer beheersbaar! Ook kleine kinderen kunnen op hem rijden. Hij heeft een groot lichaam. Ik kan hem nog steeds rijden zonder er groot uit te zien en ik ben momenteel 170 cm en 21 jaar oud. Ik denk dat hij nog veel goede jaren te gaan heeft. Kuifje is bij ons nooit ziek of gewond geweest. 

voor meer foto's, video's of informatie kunt u gerust contact met mij opnemen. hij heeft een vol stamboek waarvan ik een foto kan sturen als ik interesse heb :) 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.