We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Vivian JB

Een goed gebouwd veulen met een prachtig hoofdje en zeer goede bewegingen. Dat kan ook niet anders met stempelhengsten zoals Jouwe, Onne, Jasper en Nykle in haar stamboom. Beweging en rastype zijn hiermee sterk verankerd.  Op de fokdag in Tolbert heeft ze een 2e premie behaald.

Vivian JB heeft een goed karakter. Ze heeft een goede stap, een draf met veel souplesse en zelfhouding en een ruime galop. Ze beweegt in alle gangen mooi opwaarts. 

De volle zus van haar moeder is voorlopig kroon en meerdere keren kampioen van Polen geweest. De moeder (Yade) zal komend jaar in de sport uitgebracht worden waarbij het minimale doel het sportpredikaat is. Vivian JB is de vierde generatie die bij ons gefokt is. Overgrootmoeder Dieuke is dit jaar op 29-jarige leeftijd overleden. Grootmoeder Benthe is 22 jaar oud en nog superfit. De paarden uit deze lijn zijn zeer duurzaam en gezond. Bovendien zijn meerdere familieleden van Vivian JB met succes in de sport uitgebracht.

Kortom: Vivian JB heeft alles in huis om een prachtige rastypische fok- en/of sportmerrie te worden.

Link van een video: https://youtu.be/bMdz1V-01v8

Stamboom

Vader Jouwe485
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Yade
Vader van moeder Onne 376
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.