We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Met pijn in t hart en tranen in mn ogen zet ik Faith te koop. Niet omdat ze niet leuk is, niet omdat ze niet goed voor mij is, maar juist omdat ik haar zo veel meer gun dan ik haar nu kan bieden. Met mijn zoontje, mijn werk en studie blijft er simpelweg te weinig tijd over om aan haar te besteden. Daarnaast zit rijden er de komende tijd echt niet in, meerdere zwangerschappen in korte tijd hebben hun sporen nagelaten in mijn lichaam/bekken. Faith verdient iemand die er echt voor haar is, de tijd voor haar neemt en die voor haar gaat.

Wie is Faith?
Faith is geboren in 2013 en daarmee nu 9 jaar oud. Als jong paard kocht ik haar en op haar eigen tempo heb ik haar zelf beleerd. Ze is uitgebracht op B niveau (af en toe een proefje vindt ze prima, maar fanatiek dressuur is niet haar ding), kent de oefeningen tm M2 (al wel een tijdje geleden), kan een leuke sprong maken en is braaf met buitenrijden, maar let op; het is geen dooie! Groot verkeer op korte afstand vind ze soms wat spannend. Sociaal is ze makkelijk, we zijn nog geen paard tegen gekomen waar ze niet mee samen kan. Faith heeft wel wat aanleg om dik te worden, hier moet je wel rekening mee houden, ze is nog nooit bevangen geweest. Verder is Faith ongeveer 1.60 hoog. Ze is een afstammeling van de bekende hengst Rudolph van de Kapershoeve. Haar moeder is Lilly. Faith zelf heeft op de keuring 1e premie ster en dagkampioen behaald en werd op het Nederlands Kampioenschap reservekampioen. Faith is PSSM1 vrij. Ze is regelmatig ontwormd, ingeënt en bekapt.

Bij vragen; neem gerust contact op!

Hoewel een goed tehuis belangrijker is dan de prijs is t geen koopje. Meer foto's en filmpjes op aanvraag beschikbaar.

Stamboom

Vader Rudolph vd Kapershoeve
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Lilly
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.