We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Dominquez van ’t Molenbosch: Prachtig dressuurgefokt, hengstveulen met hele goede stap, een uitmuntende draf en een hele fijne galop, Geboren 11-04-2022. Daarnaast is het een erg mooi, chique veulen. Een belofte voor de toekomst. Veel sport en prestatie zowel van vaders als moederszijde.

Vader:
Deezer AT, is een zeer moderne hengst, winnaar van de Hanover hengstenkeuring in 2020. Erg mooi gebouwde hengst met top bewegingen. Vader van Deezer is de in 2016 D-Power AT, kampioenshengst bij de Westfaalse hengstenkeuring. In 2017 werd D-Power AT de Westfaalse kampioen van driejarige rijponyhengsten. Zijn grootvader Dance Star AT stamt af van de veelvoudig Ek-pony Dressman I.

Moeder: 
Cezana van ‘t Molenbosch, vader Vlegel keur- prestatie fokmerrie: De 3 eerstgeboren zonen van deze merrie zijn goedgekeurde hengsten. -Nairo van ’t Molenbosch NRPS goedgekeurde hengst -Depardieu van 't Molenbosch Rheinlands goedgekeurde premiehengst -Divago van ‘t Molenbosch bij het Ponyforum goedgekeurde premiehengst De vierde is nog te jong maar ook deze verwachten wij deze winter op de hengstenkeuring. Hiernaast is ze de moeder van de Stermerrie Mylana van ‘t Molenbosch

Moeder van Cezana van 't Molenbosch is de Keur-Preferent Elite merrie Goana van 't Molenbosch, moeder van 5 goedgekeurde hengsten en grootmoeder van 2 goedgekeurde hengsten.
Uit deze moederlijn komen de volgende aansprekende pony's:
-Boy, NRPS goedgekeurde hengst Z2 Dressuur en M Springen, op 5-jarige leeftijd Brabants kampioen Z1 dressuur.
-Ilias, NRPS goedgekeurde hengst ZZ Springen
-Voltago, NRPS goedgekeurde hengst Diverse keren Zeeuws kampioen Z2 Dressuur, 2e tijdens de KNHS Divosa jonge dressuurpony's.
-Cartago van ’t Molenbosch, NRPS goedgekeurde hengst elke als 4-jarige 4e werd bij de KNHS Divoza kampioenschap jonge dressuurpony's. Z2 dressuur.
-Dimago van 't Molenbosch NRPS goedgekeurde hengst
-Vilana van 't Molenbosch Keurmerrie, Z1 dressuur, Brabants indoorkampioen L2 dressuur
-Cezana van 't Molenbosch, keurmerrie, moeder van 3 nationaal kampioen veulens en 3 goedgekeurde zonen In totaal zijn inmiddels minimaal 8 nakomelingen van Goana van’t Molenbosch  Z of hoger in de sport!!!  
-Quintana van 't Molenbosch Nationaal kampioen NRPS-keuring 3 jaar en oudere merries 

Kortom veelbelovend veulen voor sport en of fokkerij!!!!  

Maakt u gerust eens een afspraak om dit veulen te bezichtigen.
Tel: Ruud Sanders 06 - 22107248

Stamboom

Vader DEEZER AT
Kampioenshengst Hanover
Vader van vader D-POWER AT
Kampioenshengst westfalen
v.v.v. DANCE STAR AT NRW
Kampioenshengst Westfalen
m.v.v. NADY
Staatpremiemerrie elite
Moeder van vader CHANETT
v.m.v. KEERLKE
m.m.v. CHANCONETT
Verbandspremiemerrie
Moeder CEZANA VAN 'T MOLENBOSCH
Keur Preferent
Vader van moeder VLEGEL
Z-dressuur
v.v.m. VOLLTREFFER
Prestatie-sport EK Dressuur
m.v.m. TEUN
Ster Preferent
Moeder van moeder GOANA VAN 'T MOLENBOSCH
Keur Elite Röntgen Prestatie-fok Preferent
v.m.m. GOMEL OX
Keur Prestatie-sport
m.m.m. SANTANA
Keur Preferent