We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

MOMENTEEL GERESERVEERD

Jane (Rascin x Sibon W) is een betrouwbare en ongecompliceerde 8 jarige merrie van 1.65 m. Ideaal als leerpaard of als overgang van pony naar paard. 

Jane is heel braaf in de omgang, met andere paarden, bij de smid, op stal en op de trailer (alleen te laden en op te zadelen). Ze wil graag werken en past zich aan aan de ruiter. Jane denkt goed mee in het parcours en stopt nooit, ook als de afstand niet helemaal past. Ze is gemakkelijk door iedereen te rijden.

Ze springt momenteel 1.20 en is L1 dressuur geklasseerd. Heeft ook enkele crosslessen en oefencrossen gelopen en is mee geweest naar de ORUN instructeursopleidingen en examens.

In verband met een bemerking (gallen aan het rechtervoorbeen door littekenweefsel door een oude blessure) gunstiger geprijsd. Heeft hier momenteel en sinds wij haar hebben (3 jaar) nooit kreupel op gelopen. Voor meer informatie en het keuringsrapport van augustus 2022 graag contact opnemen.

Vraagprijs is €9.500, bij een goed huisje is de vraagprijs bespreekbaar. 
Keuren mag, kosten koper. Stuur voor meer informatie een bericht of een appje naar 0651128237.
Filmpje: https:youtu.be/3x1bOBZnwyoMeer filmpjes op aanvraag.

Stamboom

Vader Rascin
Vader van vader Ramiro Z
v.v.v. Raimond
m.v.v. Valvine
Moeder van vader Paola
v.m.v. Pilot
m.m.v. Gerona
Moeder Zera
Vader van moeder Sibon W
v.v.m. Heartbreaker
Preferent
m.v.m. Ilonka
Moeder van moeder Rodessa
v.m.m. Narcos
m.m.m. Etoile