We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Hierbij bieden wij onze fokmerrie (Vaillant x Ekstein) aan, drachtig van Denzel van ‘t Meulenhof. Verwacht april 2023 een veulen. De merrie is 13 jaar en heeft ondertussen vier veulens gehad. Tot nu toe nog altijd in één keer drachtig geweest. Mooi gelijnde, aanhankelijke veulens waarvan de eerste nu wordt zadelmak gemaakt. Voorheen in de sport gelopen tot het 1.10 springen. Destijds de keus gemaakt om er een veulen bij te fokken wegens gebrek aan tijd. Dit beviel ons zo goed dat wij haar niet meer onder het zadel hebben opgepakt. Merrie is dus niet wegens blessure ect uit de sport gegaan. 

De moeder van Erika heeft een nakomeling gebracht (Reina, dus de zus van Erika) en zij is Elite, pref, prest, prok. Bracht een 1.40 paard, twee 1.45 paarden, een 1.50 paard en een 1.60 paard. 

Heeft geen exceem of andere stal gebreken. Is een ontzettend goede, lieve moeder. Heel braaf en rustig met haar veulens op de vrachtwagen en erg aanhankelijk. Wij doen haar weg omdat wij gaan inkrimpen qua fokkerij. 

Normale prijsklasse.
Ik mooi
Voor meer informatie of video’s kunt u mailen/appen/bellen naar; 0614589931 of rosalie-tessemaker@live.nl


Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.